О Екапро-у, тржишту за коришћене индустријске машине

Само зато што продајемо машине, не значи да смо машине!

Since 2000 we've helped buyers and sellers trade used machinery through our online marketplace. We work in 9 different languages and have a team of agents here to assist you throughout the entire sale process.

Our concept: combining transparency and efficiency on an international level

Exapro is a B2B marketplace dedicated to its customers and partners. We pay great attention to our worldwide clients in order to answer their specific questions and help them complete a purchase or sale across continents. We treat all inquiries with full transparency, technical competence, and responsibility, as we believe this is the key to successful deals. We can do this because our multi-lingual agents are passionate about international trade. So inquire now to talk to an agent who speaks your language or understands your market.

This is why we stand out - why global businesses, professional end users and small companies alike choose us. We're standing by ready to talk to you and communicate with our customers on a daily basis. We're real people, not just a website.

We provide a global network of international clients and local markets, where we promote used machinery.

What we do: helping buyers and sellers of used machines

Any company, plant or professional reseller wanting to sell some of their plant equipment should register and offer their machines on the Exapro marketplace.

  1. Exapro Agents optimize all offers and promote them both online and offline 
  2. They then select the requests and only proceed with serious buyers
  3. Exapro puts the buyer and seller in touch to organize a visit on site
  4. Once the deal is made, we send a commission invoice to the seller

For more details visit our page how Exapro works.

Екапро-ова прича

Више од десет година, Екапро се шири, додајући нова тржишта и нове језике, а планирано је још више у наредним годинама.

Екапро се удружује са Китмондом и Виртуосо Дата како би покренуо <а таргет="_бланк" хреф="хттпс://ввв.валореко.цом/">Валореко, први на свету потпуно аутоматизовани алат за дигиталну процену индустријске опреме. Валореко користи милионе тачака података о ценама да генерише извештаје о процени за тржиште половних машина.

2021

Екапро купује на тржишту <а таргет="_бланк" хреф="хттпс://ввв.китмондо.цом/">Китмондо да би покрио више индустријских сектора и боље опслужио тржишта Северне Америке. Тиме јача своје услуге промоције за аукционаре, опслужујући квалификовани саобраћај на преко 400 аукција годишње.

2018


Екапро покреће своју нову веб страницу, нудећи више и побољшане алате купцима и продавцима

2016


Турски и руски су додати на веб локацију

2012

Екапро отвара две нове подружнице у САД и Костарики за покривање америчког тржишта, додат је пољски на сајту

2011


чешки, немачки, италијански и шпански су додати на веб локацију

2007


Операције се налазе у Прагу како би спровеле европски развој компаније

2005


Компанија основана у Сомуру, Француска, веб страница је доступна на енглеском и француском језику

2000

Сврха, узрок и уверење који инспиришу Екапро за индустрију

Свака компанија има вишу сврху која покреће њену визију и окупља њене заинтересоване стране. Без сврхе и вредности, пројекат има мале шансе да расте ка неком крајњем циљу: сну који би створио бољи Свет у ниши у којој служи.

why exapro

Инспирисан радом Симона Синека са „златним кругом“, Екапро је јасно формулисао своје „ЗАШТО“ које га покреће напред од његовог стварања 2000. године.

Повежите се

Дигитализација
Решено вођено и иновативно
Људи и технологија заједно

Индустриал Ворлд

Воља за ометањем
Будућност индустрије
Приступ који омета покретање

Оптимизира

Б2Б у оквиру индустрије
Биљке су купци и продавци
Глобална покривеност

Глобал Мануфацтуринг

Сви сектори
Нове и предстојеће услуге
Индустрија 5.0

<стронг>Екапро-ова визија

У Екапро-у тргујемо и промовишемо половне машине широм света. Наша страст према половних машинама није настала случајно. Крајем 90-их, схватили смо да постоји велики јаз на тржишту: очекивана веза између застареле опреме и њихове потенцијалне употребе није изведена како треба и само на регионалној основи. Мануфацтуринг Ворлд би могао имати огромне користи од оптималног онлајн тржишта за трговину половних машина.

<стронг>Свака индустријска машина на правом месту

Наша визија је стога да купцима омогућимо приступ коришћеним машинама доброг квалитета по приступачним ценама и понудимо продавцима брз начин да пронађу поуздане купце за њихову опрему. Уверени смо да свака машина треба да испуни своју сврху. Вишак машина продавца значи могућност купца да купи брендирану индустријску опрему уз смањење трошкова.

<стронг>Глобално прегледан и прихваћен

Наш приступ је оријентисан на клијента. Захваљујући међународном тиму искусних менаџера кључних клијената, можемо да обезбедимо подршку свим типовима клијената: приватним лицима, великим производним компанијама, па чак и препродавцима. Трговање на глобалном нивоу је део наше мисије, јер је то најефикаснији начин за повезивање купаца и продаваца из различитих делова света.

Људски персонализована подршка да се пређе више од онога што дигитални свет сам по себи не нуди Ми смо мултинационални и вишејезички тим специјализован за глобалну трговину, али и снажног интересовања за техничке аспекте опреме којој помажемо у продаји или набавци. Иако нисмо техничари, ми смо ту да осигурамо да се купци и продавци – они који су прави стручњаци за машине – успешно повежу, без обзира на удаљеност или баријере.

Највећа предност су наши партнери – купци и продавци од поверења са којима смо успоставили дуготрајне везе током година њиховог присуства на тржишту половних машина. Негујемо пословне односе, што је један од разлога зашто наши клијенти остају са нама и стално нуде или купују машине преко Екапро-ове онлајн платформе.

<стронг>Комбиновање тржишта са светом на аукцији

Постоје два прилично различита тржишна приступа у пословању коришћених машина:

1. тржишни приступ где се нуди ограничена количина машина по ономе што продавац верује да је тржишна цена. Време је мање битно од преговарања о опадајућој цени.
2. индустријске аукције на којима се машине морају продати у ограниченом временском периоду по растућој цени која одражава тренутну потражњу за њима.

Док наше тржиште очигледно служи првом приступу, други је покривен активним и специјализованим промоцијама кроз Бидсуите, ултимативно решење за индустријске аукционаре.

Уверени смо да врло мало машина заслужује да буде расходовано. Стога из нашег пословног модела искључујемо посао укидања.

<стронг>Будућност за боље испуњавање мисије Екапро-а

Велики допринос и утицај Екапро-овог ЗАШТО јасно говори да је наша амбиција да градимо наше снаге како бисмо унапредили свет производње. То значи да прикупимо сво наше знање о вебу, наше глобалне трговинске вештине и нашу опсежну базу података да бисмо развили нове сервисе који ће угрозити индустрију у наредним годинама.

Изјаве клијената: рецензије и повратне информације наших корисника

Упознајте тим

Данас 22 особе помажу купцима и продавцима половних машина да се повежу широм света. Сваки члан Екапро тима је задужен за одређени индустријски сектор и географско подручје.

Сваке недеље, Екапро-ови агенти обрађују стотине упита, бирају оне најозбиљније и предлажу их продавцима.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO

Придружите се Екапро-овом међународном тиму

Са дугогодишњим искуством на глобалном тржишту, у Екапро-у смо успели да задржимо наш млади дух. Стално тражимо проактивне и мотивисане људе који уживају у раду у пријатељском међународном окружењу.

Тренутно отворене позиције

<а хреф="хттпс://доцс.гоогле.цом/пресентатион/д/14Т3мгВу4См0а0бЕи3дтб0ркј5Вд29ВРОБЕЈПио70Ко8/едит">В.И.Е. 12 месеци+- Немачки пословни развој
<а хреф="хттпс://дриве.гоогле.цом/филе/д/1НРБУипФЈВБолЈИ5ЗоПЈ1-ујкФДу7ккД4/виев">Стажирање 6 месеци 2021. – Квалитет
<а хреф="хттпс://дриве.гоогле.цом/филе/д/1ккди-Ез-Тн84п3ггНкС99фЈН8гП22сдФ/виев">Стажирање 6 месеци 2021. - позиција немачког говорног подручја