Dobro došli u Ekapro, vaše odredište za kvalitetne polovne industrijske mašine. Naš asortiman obuhvata svestrane kabine za prskanje i jedinice za farbanje visokih performansi, savršene za različite primene u industrijskom sektoru.

Po ceni između 8.000 i 50.000 evra, naše kabine za prskanje i jedinice za farbanje su idealne za postizanje doslednih, visokokvalitetnih završnih obrada na različitim materijalima. Ključne karakteristike uključuju napredne sisteme ventilacije, preciznu kontrolu temperature i vlažnosti, opcije automatizacije i bezbednosne funkcije.

Ponosno predstavljamo mašine vrhunskih proizvođača kao što su Gema, Vagner i Eisenmann. Svaki deo opreme podleže rigoroznom testiranju i inspekciji kako bi se obezbedile vrhunske performanse i dugovečnost.

Sa Ekapro-om, izbor polovnih industrijskih mašina znači dobijanje najbolje vrednosti za svoju investiciju bez kompromisa po pitanju kvaliteta ili performansi. Verujte nam da osnažimo vaše operacije industrijskog farbanja da dostignu nove visine produktivnosti i kvaliteta. Istražite naš širok asortiman danas i dozvolite nam da vam pomognemo da napravite najbolji izbor za vaše industrijske potrebe.

Ligne de production peinture automatikue Demasha Technologi Co., Ltd 1000pcs/h Nisko radno vreme

Godina: 2023

Automatska linija za proizvodnju boje Demasha Technologi Co., Ltd 1000 kom/h Promenljive brzine rotirajući pijuk. Integrisana kabina za farbanje sa vodenom zavesom, 4 pištolja za farbanje. Rerna otporna na varijabilnu temperaturu.

Kabina za prskanje Giardina OC 80202 Dobar dogovor

Godina: 1999

Sistem SUV
Radna dužina 30000 mm
Radna širina 15000 mm

LINEA ECO-AIR SV Millennium

Godina: 2012

2 komada poluvertikalne kabine za prskanje i bojenje, svaki od 12000k6000k5900 mm. Glavne tehničke karakteristike 1 kabine: - 2 komada zidova za aspiracioni model ECO-SMC-4; - maksimalni protok vazduha pri 250 Pa m³/h (2k25.000)-(2k25.000); - maksimalno prskanje boje kg/h 6,0 na 3 bara; - maksimalna toplotna snaga KV 232 VATRA KV 2k198; - vrsta goriva: gas; - instalisana električna snaga, …

Kabina za prskanje Wagner Electrostatic Powder Coating Plant

Godina: 2018

Vagner fabrika elektrostatičkog praškastog premaza Potpuno automatski pogon. Sve informacije dostupne su na fotografijama

Kabina za prskanje ULTRATECH CRV1600

Godina: 2021

ULTRATECH CRV1600 farbarska kabina Automatic Verniciatura Con Apassitore Pari Al Nuovo Industria 4.0

Kabina za prskanje AIRMADI .

Godina:

Radna širina 2000 mm
Radna dužina 2000 mm

TECNO ASPIRA SRL CVX6

Godina: 2022

Sistem Voda
Broj navijača 2
Radna dužina 1500 mm
Ulazni -
Radna širina 6000 mm
Snaga 4.4 kW

Kabina za prskanje JANAIR ROBOT

Godina: 2018

Fabrika za robotsko farbanje Janair. Nalazi se u Italiji.. Godina 2018.

TECHNIKOR KO-100-10

Godina: 2021

Nudimo glasačku mašinu - korišćena samo 21 mesec. Uključen je i vijčani kompresor ATMOS koji je još uvek u garanciji 1 godinu. Zapremina 100 l, pritisak 10 bar. Ima vučni uređaj za transport. Moguće je organizovati obilazak na licu mesta.

ACI Plastcoat Systems ACI

Godina: ~ 1990

Sistem SUV
Broj navijača 8
Radna dužina 1500 mm
Ulazni Vešanje
Radna širina 800 mm

Smobi Tois PAINT LANAC pušten u upotrebu 2005. godine

Godina: 2005

Sistem -
Radna širina 500 mm
Ulazni Transporter
Radna dužina 1000 mm

CEFLA -

Godina:

Sistem -
Radna širina 1200 mm
Ulazni Transporter
Radna dužina 60000 mm

Polytype, B+M, Piller Lackiermaschine, 2 Auftragswerke

Godina: 1989

Sistem SUV
Radna širina 2100 mm
Ulazni Vešanje

GL FINISHING IMPIANTO DI VERNICIATURA

Godina: 2007

Izolovani elektrostatički sistem za farbanje za proizvode rastvorljive u vodi (PRAKTIČNO NOVO, SAMO TESTIRANI I NIKAD KORIŠĆENI) GL ZAVRŠNA OBRADA Elektrostatički sistem sa izolovanim ormanom, kompletan sa napajanjem visokog pritiska i automatskim pištoljem Sastoji se od: Izolovanog ormana sa indikativnim dimenzijama V 1750 * V D 730 koji sadrži: ugrađeno unutra: • Br. 01 Graco Merkur 30:1 pneumatska pumpa od …

Kabina za prskanje VENJAKOB HOSE (Schlauch) with integration connection

Godina: 2022

VENjAKOB CREVO (Schlauch) sa priključkom za integraciju 1) Crevo HD DN 10 1100mm sa integracijom 41111580 - 4 kom; 2) Crevo HD DN 10 900mm sa integracijom 41112053 - 4 kom;

Oci Impianto di verniciatura a polveri

Godina: 2005

Sistem SUV
Broj raspršivača 4
Ulazni -
Radna širina 5000 mm

Gyuson 2016

Godina: 2016

Iz imovine proizvodnog preduzeća nudimo: kompletnu opremu pogona za farbanje prahom. Ovo je operacija jedne osobe sa relativno lakim rukovanjem u malom ekonomskom prostoru, preporučujemo lični pregled. Najbolje za prodaju u celini, ali se mogu prodati i pojedinačni delovi linije. - Giuson kutija za peskarenje uključujući pribor - rezervoar za vazduh velike zapremine za kompresor od 4000 L -otvorena kutija …

Nordson Micromax-2

Godina: 2017

Sistem Pod pritiskom
Broj raspršivača 4
Ulazni Transporter
Radna širina 8000 mm

Euroimpianti Euroimpianti

Godina:

Sistem SUV
Ulazni Vešanje

Hildebrand farbarska kabina 5,70k2,80m i kompresor Nuair LT 270

Godina: ~ 2000

Sistem -
Radna širina 2600 mm
Ulazni -
Radna dužina 5400 mm


Razumevanje kabina za prskanje i jedinica za farbanje na Ekapro tržištu industrijskih mašina

U Ekapro-u povezujemo profesionalce sa vrhunskim rešenjima za industrijske mašine. U okviru naše široke ponude, kategorija razne industrijske opreme uključuje osnovne alate kao što su kabine za prskanje i jedinice za farbanje. Hajde da istražimo šta ove mašine podrazumevaju, njihov značaj i zašto je Ekapro idealno tržište za njihovu kupovinu ili prodaju.

Šta su kabine za prskanje i jedinice za farbanje?

Kabine za prskanje i jedinice za farbanje su specijalizovani objekti dizajnirani za nanošenje boje, lakova ili drugih premaza na različite proizvode. Ove kabine obezbeđuju kontrolisano okruženje kako bi se poboljšao kvalitet farbanja, minimizirala kontaminacija i poboljšala bezbednost upravljanjem prekomernim prskanjem i opasnim isparenjima. Koriste se u velikoj meri u automobilskoj, vazduhoplovnoj, proizvodnoj i drvoprerađivačkoj industriji.

Vrste kabina za prskanje i jedinica za farbanje

  1. Otvorene kabine za prskanje lica: Imaju otvorene prednje strane sa izduvnim ventilatorima pozadi, pogodne za male i srednje proizvode.
  2. Zatvorene kabine za prskanje: Potpuno zatvorene kako bi se obezbedilo bolje kontrolisano okruženje, idealno za veće proizvode ili kvalitetnije završne obrade.
  3. Kabine za prskanje na niskom toku: Iskoristite protok vazduha od plafona do poda, efikasno uklanjajući prekomerno prskanje i isparenja.
  4. Unakrsne kabine za prskanje: Vazduh struji horizontalno preko radnog prostora, efikasno uklanjajući višak prskanja sa strane.
  5. Bočne kabine za prskanje: Vazduh se uvlači kroz bočne strane, obezbeđujući uravnotežen protok vazduha i efikasno uklanjanje prekomernog prskanja.
  6. Sobe za mešanje boja: Određene oblasti za mešanje boje, obezbeđujući bezbednost i doslednost.
  7. Prenosne kabine za prskanje: Mobilne jedinice koje se mogu pomerati po potrebi, idealne za poslove na licu mesta ili male operacije.

Prednost Ekapro-a: Kupovina & Prodaja kabina za prskanje i jedinica za farbanje

Navigacija svetom polovnih industrijskih mašina može biti složena, ali Ekapro pojednostavljuje proces. Za one koji žele da kupe, ključne prednosti su višestruke.

Ekonomičnost

Nabavka novih kabina za prskanje i jedinica za farbanje može biti značajna finansijska obaveza, posebno za mala preduzeća ili novoosnovane kompanije. Preko Ekapro-a, profesionalci mogu nabaviti ove jedinice uz delić cene novih, obezbeđujući izuzetnu vrednost za novac. Na našoj platformi, raspon cena za korišćene kabine za prskanje i jedinice za farbanje obično se kreće između 5.000 i 50.000 evra, što odražava raznovrsnost dostupnu u pogledu starosti, brenda, habanja i dodatnih funkcija.

Osiguranje kvaliteta

U Ekapro-u, svaki listing prolazi kroz temeljni proces evaluacije kako bi se osiguralo da je svaki komad opreme u odličnom radnom stanju i spreman za svoje sledeće operativno poglavlje. Ovaj rigorozan proces provere garantuje da čak i korišćene mašine ispunjavaju visoke standarde kvaliteta i pouzdanosti.

Doseg tržišta

Kabine za prskanje i jedinice za farbanje su ključne za efikasnu i preciznu primenu premaza u različitim industrijama. Bez obzira da li želite da investirate u jedan ili ga prodate, Ekapro nudi platformu koja obezbeđuje pogodnost, pouzdanost i vrednost. Krenite u budućnost industrijskog farbanja sa Ekapro – gde se tradicija susreće sa inovacijama.

Glavne prednosti kabina za prskanje i jedinica za farbanje

Kabine za prskanje i jedinice za farbanje su nezamenljive u industrijskom sektoru zbog svojih brojnih prednosti. Evo glavnih prednosti:

Poboljšan kvalitet

Ove kabine obezbeđuju kontrolisano okruženje, smanjujući kontaminaciju i obezbeđujući konzistentnu, visokokvalitetnu završnu obradu.

Poboljšana bezbednost

Kabine za prskanje upravljaju prekomernim prskanjem i opasnim isparenjima, štiteći radnike i poštujući zdravstvene i bezbednosne propise.

Povećana efikasnost

Automatizovane i dobro provetrene kabine za prskanje značajno povećavaju brzinu proizvodnje, omogućavajući proizvodnju velikog obima uz minimalnu ručnu intervenciju.

Svestranost

Savremene kabine za prskanje i jedinice za farbanje mogu da rade sa različitim tipovima premaza i proizvoda, što ih čini vrednim sredstvom za različite industrijske projekte.

Ekološka usklađenost

Napredne kabine za prskanje sadrže sisteme za filtriranje koji hvataju prekomerno prskanje i zagađivače, obezbeđujući usklađenost sa ekološkim propisima.

Glavni mašinski parametri kabina za prskanje i jedinica za farbanje

Prilikom procene ili razumevanja kabina za prskanje i jedinica za farbanje, uzima se u obzir nekoliko ključnih parametara kako bi se osiguralo da ispunjavaju specifične zahteve. Evo glavnih parametara mašine:

Dimenzije

Veličina kabine za prskanje, uključujući unutrašnji radni prostor i spoljašnji otisak, određuje njenu pogodnost za različite proizvode i aplikacije.

Tip protoka vazduha

Vrsta protoka vazduha (nizna struja, poprečna promaja, bočna promaja) utiče na efikasnost uklanjanja prekomernog prskanja i ukupan kvalitet farbanja.

Sistem za filtriranje

Kvalitet i kapacitet sistema za filtriranje, uključujući predfiltere, izduvne filtere i HEPA filtere, utiču na sposobnost kabine da uhvati prekomerno prskanje i zagađivače.

Osvetljenje

Vrsta i intenzitet osvetljenja u kabini, koji obezbeđuje adekvatnu vidljivost i tačnost boje tokom farbanja.

Sistem grejanja

Prisustvo sistema grejanja za brzo i ravnomerno očvršćavanje boje, skraćujući vreme proizvodnje i poboljšavajući kvalitet završne obrade.

Funkcije automatizacije

Prisustvo automatizovanih funkcija kao što su programabilne kontrole, automatska vrata i praćenje u realnom vremenu, poboljšavajući efikasnost i smanjujući ručne intervencije.

Oblast upotrebe kabina za prskanje i jedinica za farbanje

Kabine za prskanje i jedinice za farbanje, s obzirom na njihovu svestranost i kapacitet za nanošenje visokokvalitetnih premaza, nalaze primenu u velikom broju oblasti. Evo rezimea primarnih oblasti upotrebe:

Automobilska industrija

Koristi se za farbanje delova automobila, celih vozila i drugih automobilskih komponenti, obezbeđujući visok kvalitet završne obrade i zaštite.

Vazduhoplovna industrija

Neophodan za premazivanje delova i komponenti aviona, pružajući izdržljivost i otpornost na uslove okoline.

Proizvodnja

Primenjuje se u različitim proizvodnim procesima za premazivanje metala, plastike, drveta i drugih materijala, obezbeđujući dosledan kvalitet i zaštitu.

Obrada drveta

Koristi se za nanošenje završnih slojeva na drveni nameštaj, ormare i druge proizvode od drveta, poboljšavajući izgled i izdržljivost.

Pomorska industrija

Neophodan za premazivanje brodskih plovila i komponenti, pružajući zaštitu od korozije i surovih morskih okruženja.

Potrošačka roba

Koristi se za premazivanje potrošačkih proizvoda, uključujući elektroniku, uređaje i sportsku opremu, obezbeđujući estetsku privlačnost i izdržljivost.

Proizvođači kabina za prskanje i jedinica za farbanje

Nekoliko renomiranih proizvođača u industriji industrijskih mašina poznati su po svom kvalitetu i inovativnosti. Evo nekih istaknutih proizvođača kabina za prskanje i jedinica za farbanje:

Garmat USA

Vodeći dobavljač automobilskih i industrijskih kabina za prskanje, Garmat nudi napredna rešenja poznata po svojoj preciznosti i pouzdanosti.

Globalna rešenja za završnu obradu (GFS)

Čuveni po visokokvalitetnim industrijskim mašinama, GFS obezbeđuje efikasne i raznovrsne kabine za prskanje i jedinice za farbanje za različite primene.

Nova Verta

Specijalizovan je za kabine za prskanje i sisteme za završnu obradu, nudeći robusnu i preciznu opremu dizajniranu za operacije visokih performansi.

Blovtherm

Poznat po svom sveobuhvatnom asortimanu kabina za prskanje, Blovtherm obezbeđuje pouzdane i efikasne jedinice za farbanje za automobilski i industrijski sektor.

Col-Met

Nudi naprednu tehnologiju farbanja i završne obrade, pružajući visokokvalitetne mašine dizajnirane za preciznost i efikasnost u primeni premaza.

USI Italija

Specijalizovan je za kabine za prskanje i sisteme za farbanje, nudeći raznovrsne i efikasne mašine pogodne za različita proizvodna okruženja.

Kada razmišljate o kupovini ili istražujete kabine za prskanje i jedinice za farbanje, od suštinskog je značaja da pogledate specifične modele ovih proizvođača, recenzije i postprodajne usluge. Svaki brend ima svoje prednosti, posebnosti i tehnološke inovacije koje zadovoljavaju različite zahteve industrijskih premaza.

Zaključak

Kabine za prskanje i jedinice za farbanje su neprocenjiva sredstva u industrijskom sektoru, nudeći visokokvalitetna, ekonomična i efikasna rešenja za nanošenje premaza na različite proizvode. Bilo da se radi o automobilskoj, vazduhoplovnoj, proizvodnoj ili drvoprerađivačkoj industriji, ove mašine obezbeđuju vrhunski kvalitet proizvoda i usklađenost sa industrijskim standardima. Uz podršku Ekapro-a, nabavka ili prodaja kabina za prskanje i jedinica za farbanje postaje jednostavan i pouzdan proces, omogućavajući preduzećima da se fokusiraju na ono što najbolje rade – proizvodi izuzetne proizvode sa besprekornom završnom obradom.