Mašina za proizvodnju čokolade Katzama Automatic tempering machine 20 kg Dobar dogovor

Proizvođač Katzama
Model Automatic tempering machine 20 kg
Godine 2022
Lokacija Spain ES
Kategorija Mašine za čokoladu
ID proizvoda P250111027
Jezik

Specifikacije

-------------------
Radnih sati
Sati pod snagom
Država odličan
Po lokalnim normama ---------
Status u proizvodnji

Opis

KADZAMA profesionalne automatske mašine za temperiranje sa zapreminom rezervoara, u koji stane do 20 kg čokolade. Ista funkcionalnost i dizajn:

Pouzdan analogni sistem upravljanja;
Velika brzina rastvaranja čokolade;
Kontrola protoka čokolade preko praktičnog volumetrijskog dozatora sa pedalom;
Ugrađen sistem hlađenja;
Compact;
Niskonaponski vibracioni sto uključen.
Mašina je dizajnirana tako da je čokolada uvek u prethodno kristalizovanom (temperiranom) stanju, cirkulišući u petlji. Temperatura čokolade u rezervoaru je 45ºC. Hlađenje se dešava u određenoj tački toka unutar mašine, što stvara seme za kaljenje. Kada izađete iz mašine, čokolada je 31ºC. Prekristalizacija se ne može desiti u takvim uslovima i stabilnost čokolade se održava.

Važna karakteristika naših bankomata je metalni puž koji je, za razliku od plastičnih, bezbedniji za pravljenje čokolade i ne daje nikakve dodatne ukuse i mirise. Nema potrebe da vadite puž dok dubinsko čistite mašinu da biste prešli na drugu vrstu čokolade (na primer, od tamne u belu).

Imajte na umu da je ovaj opis možda preveden automatski. Kontaktirajte nas za dalje informacije. Podaci ovog malog oglasa su samo indikativni. Ekapro preporučuje da proverite detalje kod prodavca pre kupovine


Tip klijenta Korisnik - MSP
Aktivan od 2025
Ponude na mreži 1
Poslednja aktivnost 11. јануар 2025.

Opis

KADZAMA profesionalne automatske mašine za temperiranje sa zapreminom rezervoara, u koji stane do 20 kg čokolade. Ista funkcionalnost i dizajn:

Pouzdan analogni sistem upravljanja;
Velika brzina rastvaranja čokolade;
Kontrola protoka čokolade preko praktičnog volumetrijskog dozatora sa pedalom;
Ugrađen sistem hlađenja;
Compact;
Niskonaponski vibracioni sto uključen.
Mašina je dizajnirana tako da je čokolada uvek u prethodno kristalizovanom (temperiranom) stanju, cirkulišući u petlji. Temperatura čokolade u rezervoaru je 45ºC. Hlađenje se dešava u određenoj tački toka unutar mašine, što stvara seme za kaljenje. Kada izađete iz mašine, čokolada je 31ºC. Prekristalizacija se ne može desiti u takvim uslovima i stabilnost čokolade se održava.

Važna karakteristika naših bankomata je metalni puž koji je, za razliku od plastičnih, bezbedniji za pravljenje čokolade i ne daje nikakve dodatne ukuse i mirise. Nema potrebe da vadite puž dok dubinsko čistite mašinu da biste prešli na drugu vrstu čokolade (na primer, od tamne u belu).

Imajte na umu da je ovaj opis možda preveden automatski. Kontaktirajte nas za dalje informacije. Podaci ovog malog oglasa su samo indikativni. Ekapro preporučuje da proverite detalje kod prodavca pre kupovine


Specifikacije

-------------------
Radnih sati
Sati pod snagom
Država odličan
Po lokalnim normama ---------
Status u proizvodnji

O ovom prodavcu

Tip klijenta Korisnik - MSP
Aktivan od 2025
Ponude na mreži 1
Poslednja aktivnost 11. јануар 2025.

Evo izbora sličnih mašina

Mašina za proizvodnju čokolade Katzama Automatic tempering machine 20 kg