U Ekapro, nudimo širok spektar polovnih mašina za brojanje, neophodnih za preciznost i efikasnost u farmaceutskoj i hemijskoj industriji. Ove mašine su dizajnirane da precizno broje i izdaju proizvode kao što su tablete, kapsule i male hemijske komponente, obezbeđujući dosledan kvalitet i usklađenost sa industrijskim standardima. Naše mašine za brojanje se kreću u cenamaod 5.000 evra za osnovne modele do 100.000 evra za napredne jedinice velikog kapaciteta vodećih brendova kao što su Cremer, IMA, Ailvard i Busch. Svaka mašina ima jedinstvene specifikacije kao što su brzina brojanja, kompatibilnost proizvoda, tačnost i nivo automatizacije, obezbeđujući da ispunjavaju vaše specifične proizvodne potrebe.

Kada birate mašinu za brojanje, uzmite u obzir ključne faktore kao što su tip proizvoda koji se broji, potrebna brzina i tačnost brojanja, integracija sa linijama za pakovanje i lakoća rada i održavanja. Ovi elementi su ključni za postizanje visokokvalitetnog, pouzdanog brojanja, optimizaciju efikasnosti proizvodnje i minimiziranje zastoja. Ulaganje u naše polovne mašine za brojanje ne samo da obezbeđuje pristup vrhunskoj opremi po značajno sniženim cenama, već i podržava održive prakse produžavanjem životnog veka trajnih mašina. Verujte Ekapro-ovoj posvećenosti odličnoj službi za korisnike i pronađite savršenu mašinu za poboljšanje vaših operacija farmaceutske ili hemijske obrade.

Istražite Ekaproove liste danas da biste otkrili pouzdane mašine za brojanje koje pružaju izuzetne performanse i vrednost za vaše potrebe preciznog brojanja.

Mašina za brojanje Swiftpack 2x16

Godina: 1997

Brzina za tablete (u minuti) 16000
Brzina za kapsule (u minuti) 16000

Mašina za brojanje unknown unknown

Godina:

OPIS: Linearni brojač tableta i kapsula. Linearni koncept za optimalno odvajanje proizvoda i detekciju proizvoda koji obezbeđuje tačna brojanja. SEKTORI KORIŠĆENjA: Farmaceutski, hemijski, kozmetički, prehrambeni, dijetetski, medicinski uređaji, proizvodnja. GLAVNE KARAKTERISTIKE: Brojač tableta je dizajniran za besprekornu integraciju u kompletne linije boca, a može se koristiti i kao samostalno rešenje za brojne farmaceutske i nutriceutske aplikacije. Broji tablete, tvrdu kapsulu …

Collischan TC 8410 Mašina za brojanje

Godina: 2007

Tablet Counter je dizajniran da elektronski broji proizvode, u unapred određenim količinama, kontrolisanim preko industrijskog PLC-a i HMI operatera. Kontejneri se napajaju preko jednostruke transportne trake sa sistemom za dovod sa zvezdastim točkovima, svaki kontejner se tara i teži bruto pre i posle punjenja. Stvarni sadržaj se tačno meri i eliminišu se odstupanja u težini kontejnera. Opseg težine 300g Proizvod …

Jedinica za flaširanje KING TB4

Godina: 2006

Električna struja 400 V
Brzina za kapsule (u minuti) 800
Brzina za tablete (u minuti) 2600
Brzina kontejnera (u minuti) 20

Mašina za brojanje Flexomatic

Godina: 2001

Mašina za punjenje tableta Proizvođač Flekomatic mašina je u dobrom stanju Može da broji male okrugle i oblikovane od 3 mm do 12 mm Brzina je 12.000 u minuti

CREMER Unknown

Godina:

OPIS: Linearni brojač tableta i kapsula sa 8 kanala. Linearni koncept koristi tri vibrirajuće ploče za optimalno odvajanje proizvoda i detekciju proizvoda koji osigurava 100% tačan broj. SEKTORI KORIŠĆENjA: Farmaceutski, hemijski, kozmetički, prehrambeni, dijetetski, medicinski uređaji, proizvodnja. GLAVNE KARAKTERISTIKE: CREMER brojač tableta Dizajniran za besprekornu integraciju u kompletne linije boca, može se koristiti i kao samostalno rešenje za brojne farmaceutske …

Mašina za brojanje Cremer CF830

Godina:

Cremer model CF830 brojač tableta/kapsula sa 8 traka u kompletu sa pneumatskim sistemom za zatvaranje, 3,8m dužine k 100mm široke trake sa trakom sa promenljivom brzinom. Konstrukcija od nerđajućeg čelika, priručnik uključen. Dimenzije: 3,8m k 1,4m k 2,2m visina. Kao što slike pokazuju, može se isporučiti kao kompletna linija koja uključuje: King LH5 jednostrani, omotač etiketa 1m rotacioni sto od …

IMA Precisa 12

Godina: 2005

Brzina za tablete (u minuti) 1500
Brzina kontejnera (u minuti) 1500
Brzina za kapsule (u minuti) 1500

Mašina za brojanje C.E. King TC12

Godina:

C.E. King brojač sa ažuriranim kontrolama i glavama za brojanje u 2012 12 traka, automatska kapija, CE oznaka može se isporučiti kao linija uz doplatu

Swiftpack Tablet Counter line SP16

Godina: 1998

Sviftpack Tablet Counter line SP16 Linija za brojanje Brojeći red dva 16 traka sviftpack brojači ažurirani brojači su ažurirani 2022. sviftpack flaša dešifrovati sviftpack konvoj sa dve trake sviftpack svift lift automatski utovarivač tableta bosch zatvarač zavrtnja ili pres kape brojači su ažurirani novim plc i ekranom osetljivim na dodir 2022. godine

Mašina za brojanje King TB4

Godina:

Električna struja 240 V
Brzina za kapsule (u minuti) 800
Brzina za tablete (u minuti) 2000
Brzina kontejnera (u minuti) 30

Mašina za brojanje ABACO G1

Godina: 2016

Brzina za tablete (u minuti) 600

Mašina za brojanje King KB 4

Godina:

King TB4 mašina za brojanje u radnom stanju. Uredna i čista mašina

KING DISPENSA TABLETE I KAPSULE ČEK BROJAČ Mašina za brojanje

Godina:

Brzina za tablete (u minuti) 1000
Brzina za kapsule (u minuti) 300

ZUMA Unknown

Godina:

OPIS: Linija za punjenje kapsula nije potpuna bez izbora kapsula. To čini važan aspekt kontrole kvaliteta. Pomoću uređaja za sortiranje kapsula možete lako ukloniti usitnjene, labave, lagane komade ili prazne kapsule. SEKTORI KORIŠĆENjA: Farmaceutski, hemijski, kozmetički, prehrambeni, dijetetski, medicinski uređaji, proizvodnja. GLAVNE KARAKTERISTIKE: Kapsule bez defekata slobodno prolaze kroz rupe na nagnutoj ravni. Dok se kapsule i neispravni delovi izbacuju …

Swiftpack Counting line

Godina: 2004

Brzina kontejnera (u minuti) 60

Contador hematologico Niho prema de Celltac

Godina:

Nihon kohden hematološki brojač iz Celltac-a. Radi ispravno.

King TB4

Godina: 1995

Električna struja 240 V
Brzina za kapsule (u minuti) 800
Brzina za tablete (u minuti) 2600
Brzina kontejnera (u minuti) 30

Mašina za brojanje Hachmang HA 6008

Godina: 1999

Polovan Hachmang HA 6008 MCI brojač, od 1999. godine. 8 kanala.

Swiftpack Sv2

Godina:

MA Sviftpack automatska linija za punjenje/zatvaranje tableta/kapsula koja se sastoji od sledećih stavki:- Omega automatski dekoder za flaše sa liftom 2 k Sviftpack SV2 dupleks mašine za brojanje traka sa 12 traka Dico MH330 potpuno automatska mašina za zatvaranje zavrtnja sa 4 glave sa podizačem poklopca IMA Sviftpack transportni sistem sa varijabilnom brzinom sa 4 trake Takođe se može isporučiti …


Preciznost i efikasnost: Sveobuhvatni vodič za mašine za brojanje u farmaceutskoj i hemijskoj industriji

Mašine za brojanje su neophodne u farmaceutskoj i hemijskoj industriji, pružajući tačna i efikasna rešenja za brojanje tableta, kapsula, pilula i drugih malih predmeta. Ove mašine obezbeđuju preciznost, poboljšavaju produktivnost i održavaju visoke standarde kontrole kvaliteta. Razumevanje različitih tipova, funkcija i razmatranja za kupovinu mašina za brojanje može značajno poboljšati vaše proizvodne mogućnosti i integritet proizvoda. Ekapro, vodeće onlajn tržište polovnih industrijskih mašina, nudi raznovrstan izbor mašina za brojanje, pružajući preduzećima pristup visokokvalitetnoj opremi po konkurentnim cenama.

Vrste mašina za brojanje

Mašine za brojanje dolaze u različitim tipovima i konfiguracijama kako bi zadovoljile specifične industrijske potrebe. Evo pregleda glavnih tipova:

Mašine za brojanje tableta i kapsula

Dizajnirane specijalno za farmaceutsku industriju, ove mašine precizno broje tablete i kapsule za pakovanje i kontrolu kvaliteta.

 • Elektronski brojači tableta: Koristite napredne senzore i elektronske sisteme za brojanje da biste obezbedili precizno brojanje tableta i kapsula. Idealno za proizvodne linije velike brzine.
 • Optičke mašine za brojanje: Koristite optičke senzore i kamere za brojanje predmeta, nudeći visoku preciznost i brzinu. Pogodno za širok spektar veličina i oblika tableta i kapsula.

Višekanalne mašine za brojanje

Ove mašine imaju više kanala ili traka, omogućavajući istovremeno brojanje više tokova proizvoda, povećavajući efikasnost i propusnost.

 • Višekanalni brojači sa jednom glavom: Pogodni za proizvodnju srednjeg i velikog obima, obezbeđujući precizno brojanje umerenom brzinom.
 • Višekanalni brojači sa više glava: Idealni za proizvodnju velikih razmera, nudeći brzo brojanje sa više glava koje rade istovremeno.

Mašine za brojanje letvica

Štampači koriste sistem lamela za brojanje predmeta dok prolaze kroz mašinu, obezbeđujući pouzdan i jednostavan metod brojanja.

 • Brači sa rotacionim letvicama: Koristite rotirajuće letvice za brojanje predmeta, idealno za operacije srednje i velike brzine. Poznati po svojoj robusnosti i pouzdanosti.
 • Linearni brojači lamela: Koristite linearno kretanje za brojanje, pogodno za aplikacije sa nižim brzinama sa visokim stepenom tačnosti.

Mašine za brojanje protoka

Brači protoka mere protok predmeta kroz senzor, obezbeđujući beskontaktno rešenje za brojanje.

 • Infracrveni brojači protoka: Koristite infracrvene senzore za otkrivanje i brojanje predmeta, idealno za aplikacije koje zahtevaju nežno rukovanje delikatnim proizvodima.
 • Ultrazvučni brojači protoka: Koristite ultrazvučne talase za brojanje, koji nude visoku preciznost i pogodni su za razne male predmete.

Kombinovane mašine za brojanje i punjenje

Ove mašine integrišu funkcije brojanja i punjenja, pojednostavljujući proces pakovanja kombinovanjem dva kritična koraka u jedan.

 • Integrisani sistemi za brojanje-punjenje: Omogućavaju besprekorno brojanje i punjenje boca, bočica ili paketića, poboljšavajući efikasnost proizvodnje i smanjujući ručno rukovanje.

Ekapro nudi niz ovih mašina za brojanje, osiguravajući da preduzeća mogu pronaći opremu koja zadovoljava njihove specifične operativne potrebe.

Ključne karakteristike i specifikacije

Kada birate mašinu za brojanje, ključno je uzeti u obzir specifične karakteristike i specifikacije kako biste bili sigurni da mašina ispunjava vaše operativne zahteve. Ključni faktori uključuju:

Tačnost brojanja

Tačnost mašine za brojanje je najvažnija za obezbeđivanje integriteta proizvoda i ispunjavanje regulatornih standarda. Potražite mašine sa senzorima visoke preciznosti i mehanizmima za brojanje da biste garantovali tačno brojanje.

Brzina i protok

Brzina i propusnost mašine za brojanje utiču na ukupnu efikasnost proizvodnje. Mašine velike brzine su neophodne za velike operacije, dok sporije mašine mogu biti dovoljne za manje serije. Uzmite u obzir brzinu brojanja mašine (mereno u stavkama u minuti) da biste bili sigurni da ispunjava vaše zahteve za obim proizvodnje.

Svestranost i fleksibilnost

Sposobnost rukovanja različitim tipovima i veličinama proizvoda je ključna za raznovrsne operacije. Potražite mašine sa podesivim podešavanjima i zamenljivim komponentama za smeštaj niza proizvoda, od tableta i kapsula do malih hemijskih predmeta.

Automatizacija i kontrola

Napredni sistemi automatizacije i kontrole poboljšavaju preciznost, doslednost i efikasnost u operacijama brojanja. Funkcije kao što su programabilna podešavanja, interfejsi na ekranu osetljivom na dodir, praćenje u realnom vremenu i automatizovana podešavanja mogu značajno da povećaju produktivnost i obezbede dosledan kvalitet proizvoda. Ekapro-ova platforma uključuje mašine sa različitim nivoima automatizacije, što vam omogućava da pronađete pravi balans između funkcionalnosti i lakoće korišćenja.

Čišćenje i održavanje

Lako čišćenje i održavanje su kritični za osiguranje higijene i operativne efikasnosti. Mašine napravljene od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika i dizajnirane sa dostupnim komponentama pojednostavljuju održavanje, smanjujući zastoje i operativne troškove. Ekapro pruža informacije o stanju i istoriji održavanja korišćenih mašina, pomažući pri donošenju odluka.

Vodeće marke u mašinama za brojanje

Renomirani brendovi obezbeđuju veći kvalitet i bolju podršku. Evo nekih vrhunskih brendova na tržištu mašina za brojanje:

 • Cremer: Poznat po svojim visoko preciznim i inovativnim mašinama za brojanje, Cremer nudi robusna rešenja pogodna za različite farmaceutske primene.
 • IMA: Poznate po izdržljivoj i naprednoj tehnologiji, IMA mašine su popularne u farmaceutskoj i hemijskoj industriji.
 • Ailvard: Ailvard nudi niz mašina za brojanje visokih performansi, poznatih po svojoj pouzdanosti i preciznosti u zahtevnim aplikacijama.
 • Marchesini grupa: Marchesinijeve mašine za brojanje odlikuju se efikasnošću i svestranošću, nudeći pouzdane performanse za operacije velikih razmera.
 • Cozzoli: Cozzoli nudi visokokvalitetne mašine dizajnirane za precizno i brzo brojanje, idealne za složenu proizvodnju velikog obima.

Ekapro sadrži opremu ovih i drugih renomiranih brendova, obezbeđujući pristup pouzdanim mašinama sa dobrom podrškom.

Cene polovnih mašina za brojanje

Cena polovnih mašina za brojanje uveliko varira u zavisnosti od faktora kao što su starost, stanje, brend i specifične karakteristike. Generalno, cene se kreću od nekoliko hiljada do nekoliko desetina hiljada dolara. Na primer, korišćeni Cremer elektronski brojač tableta mogao bi da košta oko 10.000 do 30.000 dolara, dok bi vrhunska IMA višekanalna mašina za brojanje mogla koštati između 50.000 i 100.000 dolara. Ekaproovo tržište nudi niz opcija za određivanje cena, obezbeđujući transparentnost i konkurentne ponude za kupce.

Zaključak

Mašine za brojanje su osnovni alati u farmaceutskoj i hemijskoj industriji, nudeći efikasna i pouzdana rešenja za brojanje tableta, kapsula i drugih malih predmeta. Razumevanjem različitih tipova mašina za brojanje i ključnih faktora koje treba uzeti u obzir pri kupovini, preduzeća mogu doneti informisane odluke koje poboljšavaju njihove operativne sposobnosti. Ekapro nudi sveobuhvatnu platformu za nabavku visokokvalitetnih polovnih mašina, sa detaljnim listama i konkurentnim cenama. Bilo da vam je potreban elektronski brojač tableta, višekanalni brojač, brojač sa letvicama, brojač protoka ili integrisani sistem za brojanje i punjenje, Ekaproov obiman inventar i interfejs prilagođen korisniku olakšavaju pronalaženje prave opreme za vaše potrebe.