Dobro došli u Ekapro, vaše odredište za kvalitetne polovne industrijske mašine. Naš asortiman obuhvata svestrane mašine za glodanje drveta visokih performansi, savršene za različite primene u industriji obrade drveta.

Po ceni između 3.000 i 30.000 evra, naše mašine za glodanje drveta su idealne za precizno oblikovanje, žlebove i konturisanje drveta. Ključne karakteristike uključuju kontrolu promenljive brzine, robusnu konstrukciju, podesivu dubinu sečenja i kompatibilnost sa različitim alatima za sečenje.

Ponosno predstavljamo mašine vrhunskih proizvođača kao što su SCM, Biesse i Felder. Svaki deo opreme podleže rigoroznom testiranju i inspekciji kako bi se obezbedile vrhunske performanse i dugovečnost.

Sa Ekapro-om, izbor polovnih industrijskih mašina znači dobijanje najbolje vrednosti za svoju investiciju bez kompromisa po pitanju kvaliteta ili performansi. Verujte nam da osnažimo vaše operacije obrade drveta da dostignu nove visine produktivnosti i zanatstva. Istražite naš širok asortiman danas i dozvolite nam da vam pomognemo da napravite najbolji izbor za vaše industrijske potrebe.

Kombinovana mašina za drvo DOMINANT CNC ADF1208

Godina: 2024

Ks osa 800 mm
Z osa 240 mm
Širina stola 810 mm
I osa 1200 mm
Dužina stola 1220 mm
Ø vretena 100 mm

Mašina za glodanje drveta PPCNC PPN1325

Godina: 2023

Ks osa 1300 mm
Z osa 200 mm
I osa 2500 mm
Snaga motora 3 kW

Mašina za glodanje drveta FELDER Format Profil 45M x-motion

Godina: 2013

Dužina stola 1160 mm
Ø vretena 30 mm
Širina stola 770 mm

Mašina za glodanje drveta PAOLINO BACCI FC 8 CN

Godina:

Ks osa 2500 mm
Ø vretena 40 mm
Z osa 370 mm

ATM rešenje ATMS1212 kater za glodanje Dobar dogovor

Godina: 2018

Kater za glodanje Glava 5kV, termostat za vodu Table 1200k1200 Kontrola sa uređivanjem G-koda

Mašina za glodanje drveta PPCNC PPN1212

Godina: 2023

Ks osa 1200 mm
Z osa 200 mm
I osa 1200 mm


Mašina za glodanje drveta WEINIG POWERMAT 1500 Nisko radno vreme

Godina: 2018

SPECIJALNA MAŠINA KONFIGURAN ZA GLODANjE DRVENIH PLOČA VRATA

SCM T130 class

Godina: 2002

CNC kalup za vreteno klase SCM T130, uključujući numerički pogon, 99 programa, novi glavni ležaj vretena, 5 vretena pneumatski izmenljivih, + vodilica za rad na vretenu, cena bez PDV-a.


Mašina za glodanje drveta Andreoni Media 8

Godina: 2007

U funkciji od 2008 U odličnom stanju. NE KORISTI SE od 2011!!!! Skladišteno sastavljeno (spremno za pregled). Radna dužina 1300 mm Razmak između vretena je 220 mm Elektronski frekventni pretvarač za svakoga. Motori od 7,5 kV El. motor sa dvostrukim izlazom vretena u suprotnim smerovima (za 2 alata) Kontrolna tabla U mašini se može istovremeno obraditi 8 blankova.

Laguna tools IQ pro

Godina: 2021

Dužina stola 1200 mm
Širina stola 1200 mm

FORSUN 2030

Godina: 2014

Površina 2000k3000mm, 200mm Z osa, servo pogoni, Er32, brzina radne smene 0 - 15 m/min, brzina pozicioniranja 0 - 35 m/min, pribl. 1000 h rada pri sečenju pleksiglasa - minimalno mehaničko habanje, uklj. jedne mokre vakuum pumpe 5,5 kV, uklj. jedan suvi usisivač, uklj. usisavanje prašine, uklj. setovi alata, uklj. set delova (1k servo motor, 1k drajver, 4k spiralna letva, …

Esense CNC

Godina: 2018

za proizvodnju drvenih karoserija. Već je prilagođen za proizvodnju drvenih četkica palio se jednom godišnje

FRIULMAC IDRAMAT

Godina: 2012

FRIULMAC IDRAMAT sa potpunom automatizacijom (Kuka robot). 1. Formatirajte traku 2. Prednje bušenje 3. CNC glodanje u dve ose 4. CNC glodanje u dve ose 5. Pinning 6. Glodanje duž elementa. Dužina elementa min-maks. 250-2500mm Širina elementa 30-200 mm Debljina elementa - 12-50 mm

Mašina za glodanje drveta CM 2000 CE

Godina:

CM2000 CE mašina za glodanje zatvarača TEHNIČKE SPECIFIKACIJE Mehaničko upravljanje procesima rada Offset ciklus zarezivanja – do 12 rupa u minuti (dvostrano) Dubina unutrašnjeg čepa je do 0-20 mm Ručno podešavanje procesa obrade Servisni ključevi TEHNIČKI PODACI mašine CM2000 Prečnik rupe za montažu alata mm Fi 10 Broj obrtaja vretena glavnog alata, RPM 9600 Vođice zupčanika i zupčanika mm 27 …

Mašina za glodanje drveta TOS H 18 QUATTRO

Godina: 2024

karakteristika: Novi kabl za napajanje i zamenjena sečiva Popravljen - zamenjen ležaj inverter i modifikovano usisavanje

Mašina za glodanje drveta Robland T 120 L

Godina: 2018

Ks osa  mm
Z osa 180 mm
Širina stola 705 mm
I osa  mm
Dužina stola 1200 mm
Ø vretena  mm

SIN MARCA SANDING MACHINE - Mašina za glodanje drveta

Godina: 2001

Ks osa 1200 mm
Z osa 250 mm
Širina stola 300 mm
I osa 1200 mm
Dužina stola 1200 mm
Snaga motora 15 kW

Mašina za glodanje drveta Casolin F90 TL

Godina:

Dužina stola 2700 mm
Snaga motora 4 kW
Širina stola 770 mm


Razumevanje mašina za mlevenje drveta na Ekapro tržištu mašina za obradu drveta

U Ekapro-u povezujemo profesionalce sa vrhunskim rešenjima za industrijske mašine. U okviru naše široke ponude, kategorija mašina za obradu drveta uključuje osnovnu opremu kao što su mašine za glodanje drveta. Hajde da istražimo šta ove mašine podrazumevaju, njihov značaj i zašto je Ekapro idealno tržište za njihovu kupovinu ili prodaju.

Šta su mašine za glodanje drveta?

Mašine za glodanje drveta su osnovni alati za obradu drveta koji se koriste za oblikovanje i sečenje drveta. Ove mašine koriste rotacione sekače za uklanjanje materijala sa radnog komada, stvarajući različite oblike, žlebove i profile. Mašine za glodanje drveta su ključne za proizvodnju komponenti visoke preciznosti i složenog dizajna, što ih čini nezamenljivim u industriji obrade drveta.

Vrste mašina za glodanje drveta

  1. Horizontalne glodalice: Vreteno je horizontalno orijentisano, pogodno za glodanje žlebova, utora i sečenje utora za ključeve.
  2. Vertikalne glodalice: Vreteno je vertikalno orijentisano, idealno za glodanje proreza, bušenje rupa i sečenje složenih dizajna.
  3. CNC mašine za glodanje: Mašine za glodanje sa računarskom numeričkom kontrolom (CNC) automatizuju proces glodanja, obezbeđujući visoku preciznost i ponovljivost.
  4. Mašine za glodanje glodala: Obično se koriste za detaljnije i složenije radove, pogodne za graviranje i rezbarenje.
  5. Mašine za glodanje za rendisanje: Dizajnirane za veće i robusnije zadatke glodanja, pogodne za glodanje velikih ploča i površina.
  6. Univerzalne mašine za glodanje: Kombinujte mogućnosti horizontalnih i vertikalnih mašina za glodanje, nudeći fleksibilnost za različite zadatke glodanja.

Prednost Ekapro-a: Kupovina & Prodaja mašina za glodanje drveta

Navigacija svetom polovnih industrijskih mašina može biti složena, ali Ekapro pojednostavljuje proces. Za one koji žele da kupe, ključne prednosti su višestruke.

Ekonomičnost

Nabavka novih mašina za glodanje drveta može biti značajna finansijska obaveza, posebno za mala preduzeća ili nova preduzeća. Preko Ekapro-a, profesionalci mogu da nabave ove mašine uz delić cene novih, obezbeđujući izuzetnu vrednost za novac. Na našoj platformi, raspon cena polovnih mašina za glodanje drveta obično se kreće između 2.000 i 30.000 evra, što odražava raznovrsnost dostupnu u pogledu starosti, brenda, habanja i dodatnih funkcija.

Osiguranje kvaliteta

U Ekapro-u, svaki listing prolazi kroz temeljni proces evaluacije kako bi se osiguralo da je svaki komad opreme u odličnom radnom stanju i spreman za svoje sledeće operativno poglavlje. Ovaj rigorozan proces provere garantuje da čak i korišćene mašine ispunjavaju visoke standarde kvaliteta i pouzdanosti.

Doseg tržišta

Mašine za glodanje drveta su ključne za efikasne i precizne operacije oblikovanja drveta u različitim industrijama. Bez obzira da li želite da investirate u jedan ili ga prodate, Ekapro nudi platformu koja obezbeđuje pogodnost, pouzdanost i vrednost. Krenite u budućnost obrade drveta sa Ekapro – gde se tradicija susreće sa inovacijama.

Glavne prednosti mašina za glodanje drveta

Mašine za glodanje drveta su nezamenljive u industriji obrade drveta zbog svojih brojnih prednosti. Evo glavnih prednosti:

Visoka preciznost

Ove mašine nude izuzetnu tačnost i ponovljivost, obezbeđujući da svaki komad ispunjava tačne specifikacije i standarde kvaliteta.

Svestranost

Moderne mašine za glodanje drveta mogu da se nose sa širokim spektrom zadataka glodanja, od jednostavnih rezova do složenih oblika i zamršenog dizajna, što ih čini vrednim sredstvom za različite projekte obrade drveta.

Povećana efikasnost

Automatizacijom i pojednostavljenjem procesa glodanja, ove mašine značajno povećavaju brzinu proizvodnje i smanjuju ručni rad.

Ušteda troškova

Poboljšanjem produktivnosti i smanjenjem materijalnog otpada, mašine za glodanje drveta pomažu u smanjenju troškova proizvodnje i povećanju ukupne profitabilnosti.

Poboljšana kreativnost

Mašine za glodanje drveta omogućavaju majstorima da kreiraju složene i detaljne dizajne, proširujući kreativne mogućnosti u obradi drveta.

Glavni mašinski parametri mašina za glodanje drveta

Prilikom procene ili razumevanja mašina za glodanje drveta, nekoliko ključnih parametara se uzima u obzir kako bi se osiguralo da ispunjavaju specifične zahteve. Evo glavnih parametara mašine:

Radna oblast

Dimenzije radne površine, određuju maksimalnu veličinu radnih komada koji se mogu obraditi.

Brzina vretena

Opseg brzina pri kojima vreteno može da se okreće, što utiče na sposobnost mašine da rukuje različitim vrstama drveta i zadacima glodanja.

Snaga motora

Snaga motora mašine, koja određuje njenu sposobnost da rukuje većim i gušćim komadima drveta.

Preciznost i prilagodljivost

Mogućnost preciznog podešavanja podešavanja mašine, obezbeđujući precizne i visokokvalitetne rezultate.

Kapacitet alata

Broj alata koje mašina može da drži i automatski se menja tokom rada, što utiče na njenu svestranost i efikasnost.

Kontrolni sistem

Tip kontrolnog sistema koji se koristi, koji utiče na lakoću upotrebe mašine, mogućnosti programiranja i integraciju sa drugim proizvodnim sistemima.

Oblast upotrebe mašina za mlevenje drveta

Mašine za glodanje drveta, s obzirom na njihovu svestranost i kapacitet za visokokvalitetno glodanje, nalaze primenu u velikom broju oblasti. Evo rezimea primarnih oblasti upotrebe:

Izrada nameštaja

Koristi se za oblikovanje i detaljisanje komponenti kao što su noge stola, ruke stolica i dekorativni elementi u nameštaju.

Izrada ormana

Primjenjuje se u proizvodnji ormara i skladišnih jedinica, osiguravajući precizne rezove i složene dizajne.

Obrada drveta po meri

Idealno za prilagođene projekte koji zahtevaju jedinstven dizajn i precizno glodanje, kao što su nameštaj po meri i umetnički komadi drveta.

Proizvodnja vrata i prozora

Koristi se za glodanje komponenti vrata i prozora, obezbeđujući čvrste tolerancije i konstantan kvalitet.

Muzički instrumenti

Primenjuje se u proizvodnji drvenih delova za muzičke instrumente, uključujući tela, vratove i druge komponente.

Proizvođači mašina za glodanje drveta

Nekoliko renomiranih proizvođača u industriji mašina za obradu drveta poznato je po svom kvalitetu i inovativnosti. Evo nekih istaknutih proizvođača mašina za glodanje drveta:

SCM grupa

Vodeći dobavljač mašina za obradu drveta, SCM Group nudi napredne mašine za glodanje drveta poznate po svojoj preciznosti i pouzdanosti.

Biesse

Čuveni po svojim visokokvalitetnim industrijskim mašinama, Biesse obezbeđuje efikasne i raznovrsne mašine za glodanje drveta za različite primene.

Felder grupa

Specijalizovan je za mašine za obradu drveta, nudeći robusne i precizne mašine za glodanje drveta dizajnirane za operacije visokih performansi.

Homag

Poznat po svom sveobuhvatnom asortimanu mašina za obradu drveta, Homag obezbeđuje pouzdane i efikasne mašine za glodanje drveta za industriju obrade drveta.

Holc-Her

Nudi naprednu tehnologiju obrade drveta, pružajući visokokvalitetne mašine za glodanje drveta dizajnirane za preciznost i efikasnost u preradi drveta.

Mastervood

Specijalizovan je za CNC rešenja za obradu drveta, nudeći raznovrsne i efikasne mašine za glodanje drveta pogodne za različita proizvodna okruženja.

Kada razmišljate o kupovini ili istraživanju mašina za glodanje drveta, od suštinskog je značaja da pogledate specifične modele ovih proizvođača, recenzije i postprodajne usluge. Svaki brend ima svoje prednosti, posebnosti i tehnološke inovacije koje zadovoljavaju različite zahteve obrade drveta.

Zaključak

Mašine za glodanje drveta su neprocenjivo bogatstvo u industriji obrade drveta, nudeći visokokvalitetna, ekonomična i efikasna rešenja za širok spektar zadataka glodanja. Bilo za izradu nameštaja, izradu ormara, obradu drveta po meri, proizvodnju vrata i prozora ili muzičke instrumente, ove mašine obezbeđuju vrhunski kvalitet proizvoda i usklađenost sa industrijskim standardima. Uz podršku Ekapro-a, nabavka ili prodaja mašina za glodanje drveta postaje jednostavan i pouzdan proces, omogućavajući preduzećima da se fokusiraju na ono što najbolje rade – proizvodnju izuzetnih proizvoda za obradu drveta.