U Ekapro-u nudimo širok spektar polovnih mašina za vez za velike narudžbine, neophodnih za proizvodnju velikog obima u tekstilnoj industriji. Ove mašine su dizajnirane za precizno i efikasno rukovanje velikim projektima veza, što ih čini idealnim za proizvođače odeće, kućnog tekstila i promotivnih proizvoda. Naše mašine za vez se kreću u cenamaod 10.000 evra za osnovne modele do 100.000 evra za napredne jedinice velikog kapaciteta vodećih brendova kao što su Tajima, Barudan, Brother i ZSK. Svaka mašina ima jedinstvene specifikacije kao što su broj glava, veličina oblasti za vez, brzina uboda i nivo automatizacije, obezbeđujući da zadovolje vaše specifične proizvodne potrebe.

Kada birate mašinu za vez za velike porudžbine, uzmite u obzir ključne faktore kao što su složenost dizajna, potrebna brzina proizvodnje, kompatibilnost sa različitim tkaninama i nitima i lakoća rada i održavanja. Ovi elementi su ključni za postizanje visokog kvaliteta, doslednog veza, optimizaciju efikasnosti proizvodnje i minimiziranje zastoja. Ulaganje u naše polovne mašine za vez ne samo da obezbeđuje pristup vrhunskoj opremi po značajno sniženim cenama, već i podržava održive prakse produženjem životnog ciklusa trajnih mašina. Verujte Ekapro-ovoj posvećenosti odličnoj službi za korisnike i pronađite savršenu mašinu za vez da biste unapredili svoje operacije proizvodnje tekstila.

Istražite Ekaproove liste već danas da biste otkrili pouzdane mašine za vezenje velikih porudžbina koje pružaju izuzetne performanse i vrednost za vaše potrebe za velikim vezom.

Na prodaju : Mašina za vez Saurer Epoca 2 16.3 iards - 2003 god.

Godina: 2003

Radna širina 1600 mm
Brzina (poeni/min) 360
Broj boja 552
Čitač kartica da

Mašina za vez Barudan BEKY-Y912FII

Godina: 2019

Radna širina 350 mm
Brzina (poeni/min) 1000
Broj boja 9
Čitač kartica da

Taji̇ma TFGN 930

Godina: 2006

Radna širina 7200 mm
Brzina (poeni/min) 1100
Broj boja 9
Čitač kartica da

Mammut VMK

Godina: 1990

Radna širina 2600 mm
Mašina za vez ZSK JF0111-500 Dobar dogovor

Godina: 2000

Mašina za vez sa jednom glavom, brend Zsk, model Jf0111-500

Mašina za vez Gammil PM8014

Godina: 2007

Radna širina 1400 mm
Brzina (poeni/min) 3200

Meca Std

Godina: 1980

Mašina za prošivanje Meca za proizvodnju jorgana i prekrivača i jorgana uopšte. Maksimalna visina prošivanja 275 cm Kompletan sa automatskim rezačem za sečenje prošivenih panela.

Barudan BEMRBH-UG-2TU

Godina: 1991

Radna širina 1000 mm
Brzina (poeni/min) 750
Broj boja 7
Čitač kartica da

Feiya CT-H-908

Godina: 2012

Radna širina 4000 mm
Čitač kartica da
Broj boja 9

Mašina za vez TAJİMA TMFX

Godina: 2000

Radna širina 4800 mm
Brzina (poeni/min) 1000
Broj boja 12
Čitač kartica da

Nantong XİNJİA Machine electron co ltd 233

Godina: 2014

Radna širina 3300 mm
Broj boja 1

Barudan BEMRBH-UG-2TU

Godina:

Radna širina 1400 mm
Brzina (poeni/min) 750
Broj boja 7

Barudan BENS-YN-17U

Godina:

Radna širina 320 mm
Brzina (poeni/min) 900
Broj boja 9

Barudan BEMS YS 12 TU

Godina: 1991

Radna širina 300 mm
Brzina (poeni/min) 850
Broj boja 7
Čitač kartica NePodizanje proizvodnje tekstila: sveobuhvatan vodič za mašine za vezenje velikih porudžbina

Mašine za vez velike narudžbine su od suštinskog značaja u tekstilnoj industriji, nudeći mogućnost da se efikasno i precizno rukovode velikim obimima veza. Ove mašine su dizajnirane da zadovolje zahteve masovne proizvodnje, obezbeđujući visokokvalitetne završne obrade na širokom spektru tkanina. Razumevanje različitih tipova, karakteristika i razmatranja za kupovinu mašina za vezenje velikih porudžbina može značajno poboljšati vaše proizvodne mogućnosti. Ekapro, vodeće onlajn tržište polovnih industrijskih mašina, nudi raznovrstan izbor mašina za vezenje velikih porudžbina, pružajući preduzećima pristup visokokvalitetnoj opremi po konkurentnim cenama.

Vrste mašina za vezenje velikih porudžbina

Mašine za vez za velike porudžbine dolaze u različitim tipovima i konfiguracijama kako bi zadovoljile specifične potrebe proizvodnje. Evo pregleda glavnih tipova:

Mašine za vez sa više glava

Mašine za vez sa više glava su dizajnirane da obavljaju više zadataka veza istovremeno, značajno povećavajući brzinu i efikasnost proizvodnje.

 • Mašine sa jednom glavom: Idealne za manja preduzeća ili specijalizovane zadatke. Iako se obično ne koriste za velike porudžbine, mogu biti dragocene za specifične projekte ili uzorke.
 • Mašine sa više glava: Imaju više glava za vez (u rasponu od 2 do preko 20), omogućavajući istovremeno vez na više odevnih predmeta. Idealno za okruženja velike proizvodnje.

Automatske mašine za vez

Automatske mašine za vez su opremljene naprednim funkcijama i mogućnostima automatizacije, smanjujući ručne intervencije i povećavajući preciznost.

 • Kompjuterizovane mašine za vez: Kontrolisane softverom, ove mašine mogu da obrađuju složene dizajne sa velikom preciznošću. Pogodni su za detaljne i složene zadatke vezanja.
 • Mašine koje se mogu programirati: Omogućavaju operaterima da unapred postave šablone i dizajne, obezbeđujući konzistentan i precizan vez u velikim serijama.

Industrijske mašine za vez

Industrijske mašine za vez su napravljene za tešku upotrebu i neprekidan rad, što ih čini idealnim za velika proizvodna okruženja.

 • Mašine sa ravnim pločama: Koriste se za vezenje ravnih predmeta kao što su paneli, zakrpe i aplikacije. Pogodno za razne vrste tkanina.
 • Mašine za cevi: Dizajnirane za cevaste predmete kao što su šeširi, rukavi i torbe. Ponudite fleksibilnost u rukovanju različitim oblicima odeće.
 • Mašine za kombinovanje: Kombinujte ravne i cevaste mogućnosti, pružajući svestranost za različite zadatke vezanja.

Ključne karakteristike i specifikacije

Kada birate mašinu za vez velike narudžbine, ključno je uzeti u obzir specifične karakteristike i specifikacije kako biste bili sigurni da mašina ispunjava vaše operativne zahteve. Ključni faktori uključuju:

Broj glava

Broj glava određuje koliko odevnih predmeta ili predmeta može biti izvezeno istovremeno. Mašine sa više glava (od 2 do 20+ glava) značajno povećavaju produktivnost i neophodne su za operacije velikih razmera. Ekapro-ove liste pružaju detaljne specifikacije o broju glava, pomažući vam da pronađete mašinu koja odgovara vašim proizvodnim potrebama.

Brzina

Brzina vezenja, merena u ubodovima u minuti (SPM), utiče na protok proizvodnje. Veće brzine omogućavaju brži završetak porudžbina bez ugrožavanja kvaliteta. Potražite mašine sa podesivim podešavanjima brzine da biste prilagodili različite tipove tkanina i dizajna.

Oblast za vez

Oblast za vez određuje maksimalnu veličinu dizajna koji može da se izveze. Uverite se da oblast za vez mašine može da zadovolji vaše specifične zahteve dizajna, bilo da se radi o malim logotipima ili velikim, zamršenim šarama.

Automatizacija i kontrola

Napredni sistemi automatizacije i kontrole poboljšavaju preciznost, doslednost i efikasnost u operacijama veza. Funkcije kao što su programabilna podešavanja, interfejsi na ekranu osetljivom na dodir, praćenje u realnom vremenu i automatizovano sečenje niti i promene boje mogu značajno da povećaju produktivnost i obezbede dosledan kvalitet proizvoda.

Kvalitet i izdržljivost izrade

Kvalitet izrade i izdržljivost mašine su od suštinskog značaja za dugoročnu operativnu efikasnost. Mašine napravljene od visokokvalitetnih materijala, kao što su robusne legure i ojačane komponente, otpornije su na habanje i habanje. Dizajni koji se lako održavaju i dostupne komponente pojednostavljuju održavanje, smanjujući zastoje i operativne troškove.

Kompatibilnost sa softverom za dizajn

Uverite se da je mašina za vez kompatibilna sa popularnim softverom za dizajn kao što su Vilcom, Pulse i Hatch. Kompatibilnost sa ovim programima omogućava besprekornu integraciju i lak prenos dizajna na mašinu.

Opcije konca i igle

Razmotrite kompatibilnost mašine sa različitim tipovima konca i veličinama igle. Raznovrsnost opcija konca i igala poboljšava sposobnost mašine da se nosi sa različitim tkaninama i složenostima dizajna.

Vodeći brendovi u mašinama za vezenje velikih porudžbina

Renomirani brendovi obezbeđuju veći kvalitet i bolju podršku. Evo nekih vrhunskih brendova na tržištu mašina za vez za velike narudžbine:

 • Tajima: Poznata po svojim visoko preciznim i inovativnim mašinama, Tajima nudi robusna rešenja pogodna za različite aplikacije za vez.
 • Barudan: Poznate po izdržljivoj i naprednoj tehnologiji, Barudanove mašine su popularne u tekstilnoj industriji.
 • Brother: Pruža niz mašina za vez visokih performansi, poznatih po svojoj pouzdanosti i efikasnosti u zahtevnim primenama.
 • SVF: Nudi raznovrsne mašine za vez koje karakterišu efikasnost i robusnost, pogodne za operacije velikih razmera.
 • ZSK: Poznat po visokokvalitetnim mašinama dizajniranim za precizno i brzo vez, idealne za složenu i masovnu proizvodnju.

Ekapro sadrži opremu ovih i drugih renomiranih brendova, obezbeđujući pristup pouzdanim mašinama sa dobrom podrškom.

Cene polovnih mašina za vezenje velikih porudžbina

Cena korišćenih mašina za vezenje velikih porudžbina uveliko varira u zavisnosti od faktora kao što su starost, stanje, brend i specifične karakteristike. Generalno, cene se kreću od nekoliko hiljada do nekoliko desetina hiljada dolara. Na primer, korišćena mašina za vez Tajima sa više glava mogla bi da košta oko 20.000 do 50.000 dolara, dok bi vrhunski model Barudan mogao da košta između 50.000 i 100.000 dolara. Ekaproovo tržište nudi niz opcija za određivanje cena, obezbeđujući transparentnost i konkurentne ponude za kupce.

Zaključak

Mašine za vez velike narudžbine su osnovni alati u tekstilnoj industriji, nudeći efikasna i pouzdana rešenja za velike zadatke vezanja. Razumevanjem različitih tipova mašina i ključnih faktora koje treba uzeti u obzir pri kupovini, preduzeća mogu doneti informisane odluke koje poboljšavaju njihove operativne sposobnosti. Ekapro nudi sveobuhvatnu platformu za nabavku visokokvalitetnih polovnih mašina, pružajući detaljne liste i konkurentne cene. Bez obzira da li vam je potrebna mašina za vez sa više glava, automatski model ili mašina industrijske klase, Ekaproov obiman inventar i interfejs prilagođen korisniku olakšavaju pronalaženje prave opreme za vaše operacije veza.