U Ekapro-u nudimo raznovrstan izbor polovnihrezača za činije, neophodnih za mesarsku i prehrambenu industriju. Ove mašine su dizajnirane da fino seckaju, mešaju i emulguju meso, povrće i druge sastojke hrane, obezbeđujući konzistentan i visokokvalitetan proizvod. Naši sekači se kreću u cenama od 5.000 evra za osnovne modele do 70.000 evra za napredne jedinice velikog kapaciteta vodećih brendova kao što su Seidelmann, Krämer+Grebe, Laska i Vemag. Svaka mašina ima jedinstvene specifikacije kao što su kapacitet posude, brzina noža, izlazna snaga i nivo automatizacije, obezbeđujući da zadovolje vaše specifične proizvodne potrebe.

Kada birate sekač za činije, uzmite u obzir ključne faktore kao što su kapacitet posude, vrsta i brzina noževa, lakoća čišćenja i održavanja i bezbednosne karakteristike. Ovi elementi su ključni za postizanje visokokvalitetnih, ujednačenih proizvoda, optimizaciju efikasnosti proizvodnje i održavanje higijenskih standarda. Ulaganje u naše polovne sekače za posude ne samo da obezbeđuje pristup vrhunskoj opremi po značajno sniženim cenama, već i podržava održive prakse produžavanjem životnog ciklusa trajnih mašina. Verujte Ekapro-ovoj posvećenosti odličnoj službi za korisnike i pronađite savršenu mašinu za poboljšanje vaših operacija prerade hrane.

Istražite Ekaproove liste već danas da biste otkrili pouzdane sekače za činije koje pružaju izuzetne performanse i vrednost za vaše potrebe u mesari i preradi hrane.

Kramer Grebe VSM 325 Rezač za činije Dobar dogovor

Godina:

Kapacitet posude 325 L
Snaga 114 kW
rpm 17003500 rpm

Kramer Grebe 325 Bovl Cutter

Godina: ~ 1990

Kapacitet posude 325 L
Snaga 115 kWBovl Cutter Fatosa C200 Dobar dogovor

Godina: 2009

FATOSA C200 sekač 2009. godina, Dobro stanje, Pogon sa promenljivom brzinom koji treba zameniti, 6 dodatnih novih oštrica.

Bovl Cutter Mado MSM766M

Godina: 2010

Kapacitet posude 100 L
Snaga 52 kW

Bovl Cutter KRAMER+GREBE SM 80

Godina:

Kapacitet posude 80 L
Snaga 1.8 kW
rpm 3000 rpm

Alpina Swopper V 550-S

Godina: 2011

Kapacitet posude 550 L
Snaga 212 kW
rpm 3380 rpm

KILIA 65 LIT

Godina:

Kapacitet posude 65 L

KILIA 65 LIT

Godina:

Kapacitet posude 65 L

Bovl Cutter Alpina PB 90

Godina:

Kapacitet posude 90 L
Snaga 22 kW

Seydelmann K120 DC8

Godina: 1987

Kapacitet posude 120 L
rpm 5400 rpm


Metalbud Nowicki KN-200 Tajfun

Godina: 2005

Kapacitet posude 200 L
Snaga 91 kW
rpm 4800 rpm

Bovl Cutter Alexanderwerk NCM 45S

Godina:

Kapacitet posude 45 L
rpm 3000 rpm

Nowicki KN1-125

Godina: 1999

Kapacitet posude 125 L
Snaga 51 kW

Kramer 500 liters

Godina: 1989

Kapacitet posude 500 L
rpm 3000 rpm

Rezač-mikser velike brzine TEC MAQ CUT·MIX-120

Godina: 1997

Kapacitet posude 120 L
Snaga 29 kW
rpm 4000 rpm

DMS DMK80V2

Godina: 2018

Kapacitet posude 80 L
Snaga 23 kW
rpm 3600 rpm

Bovl Cutter Kilia 3000RS

Godina:

Kapacitet posude 90 L
Snaga 28 kW


Savladavanje efikasnosti u preradi hrane: sveobuhvatan vodič za sekače za činije

Rezači za činije su ključni u industriji prerade hrane, posebno za pripremu fino iseckanih i emulgovanih prehrambenih proizvoda kao što su kobasice, poslastice i namazi. Ove mašine su dizajnirane da brzo i ujednačeno obrađuju različite vrste mesa, povrća i drugih sastojaka, obezbeđujući visok kvalitet i konzistentnost proizvoda. Razumevanje tipova, karakteristika i ključnih razmatranja za kupovinu rezača za činije može značajno poboljšati proizvodne mogućnosti i operativnu efikasnost. Ekapro, vodeće onlajn tržište polovnih industrijskih mašina, nudi raznovrstan izbor rezača za činije, pružajući preduzećima pristup visokokvalitetnoj opremi po konkurentnim cenama.

Vrste rezača za činije

Sekači za činije dolaze u različitim konfiguracijama kako bi zadovoljili specifične potrebe obrade i razmere. Primarni tipovi uključuju:

Ručni sekači za činije

Ručni sekači sa posudama zahtevaju od operatera da ručno kontroliše proces sečenja. Ove mašine su pogodne za male operacije ili specijalnu proizvodnju gde su preciznost i kontrola najvažniji.

  • Ručni sekači malog kapaciteta: Idealni za zanatsku i malu proizvodnju, ovi sekači rade sa manjim serijama i nude veću kontrolu nad teksturom i konzistencijom proizvoda.

  • Ručni sekači srednjeg kapaciteta: Pogodne za operacije srednje veličine, ove mašine balansiraju kapacitet i ručnu kontrolu, omogućavajući veću proizvodnju bez ugrožavanja kvaliteta.

Poluautomatski sekači za činije

Poluautomatski sekači za posude kombinuju ručni rad sa automatizovanim funkcijama, kao što su automatska rotacija posude i kontrola brzine. Ove mašine su idealne za operacije srednjeg i velikog obima koje zahtevaju konzistentan učinak uz određeni stepen ručnog nadzora.

  • Poluautomatski sekači srednjeg kapaciteta: Ove mašine nude ravnotežu između kapaciteta i automatizacije, što ih čini pogodnim za rastuće operacije.

  • Poluautomatski sekači velikog kapaciteta: Dizajnirane za veće proizvodne potrebe, ove mašine obezbeđuju veću propusnost uz zadržavanje kvaliteta i doslednosti.

Potpuno automatski sekači za činije

Potpuno automatski sekači sa posudama dizajnirani su za proizvodna okruženja velikog obima, sa naprednim sistemima automatizacije i kontrole. Ove mašine minimiziraju ručnu intervenciju, obezbeđujući visoku efikasnost i doslednost.

  • Automatski sekači velikog kapaciteta: Ove mašine su idealne za industrijsku proizvodnju velikih razmera, nudeći najviše nivoe automatizacije, brzine i efikasnosti.

  • Automatski sekači velike brzine: Sa sečivima velike brzine i naprednom automatizacijom, ove mašine su pogodne za operacije koje zahtevaju brzu obradu i visok učinak.

Ekapro nudi niz rezača za činije, osiguravajući da preduzeća mogu pronaći opremu koja zadovoljava njihove specifične proizvodne potrebe.

Ključne karakteristike i specifikacije

Kada birate sekač za činije, ključno je uzeti u obzir specifične karakteristike i specifikacije kako biste bili sigurni da mašina ispunjava vaše operativne zahteve. Ključni faktori uključuju:

Kapacitet posude

Kapacitet posude je kritičan faktor koji određuje koliko proizvoda može da se preradi u jednoj seriji. Kapacitet posude može se kretati od malih (10-20 litara) za zanatsku proizvodnju do velikih (200+ litara) za industrijske operacije. Ekapro-ovi oglasi pružaju detaljne specifikacije o kapacitetu posude, pomažući vam da pronađete mašinu koja zadovoljava vaše potrebe obima proizvodnje.

Brzina oštrice i konfiguracija

Brzina i konfiguracija sečiva utiču na teksturu i konzistenciju prerađenog proizvoda. Podesiva brzina sečiva omogućava veću fleksibilnost, omogućavajući obradu različitih sastojaka u različite teksture. Mašine sa više konfiguracija sečiva nude raznovrsnost za različite vrste prehrambenih proizvoda.

Automatizacija i kontrola

Napredni sistemi automatizacije i kontrole poboljšavaju preciznost i doslednost u preradi hrane. Funkcije kao što su podešavanja koja se mogu programirati, interfejsi na ekranu osetljivom na dodir i mogućnosti praćenja u realnom vremenu mogu značajno da povećaju produktivnost i obezbede dosledan kvalitet proizvoda. Ekapro-ova platforma uključuje mašine sa različitim nivoima automatizacije, što vam omogućava da pronađete pravi balans između funkcionalnosti i lakoće korišćenja.

Materijal i konstrukcija

Izdržljivost i higijena mašine su kritični u preradi hrane. Mašine napravljene od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika otpornije su na koroziju i lakše se čiste, obezbeđujući usklađenost sa standardima bezbednosti hrane. Potražite mašine sa glatkim površinama i dizajnom koji se lako čisti da biste održali visok nivo higijene.

Sigurnosne funkcije

Bezbednosne funkcije su neophodne za zaštitu operatera i obezbeđivanje bezbednog rada. Potražite mašine sa sigurnosnim blokadama, dugmadima za zaustavljanje u nuždi i zaštitnim poklopcima kako biste smanjili rizik od nesreća. Ekapro pruža informacije o bezbednosnim karakteristikama polovnih mašina, pomažući pri donošenju odluka na osnovu informacija.

Vodeći brendovi u rezačima za činije

Renomirani brendovi i proizvođači su često sinonim za viši kvalitet i bolju podršku. Neki vodeći brendovi na tržištu rezača za činije uključuju:

  • Seidelmann: Poznat po svojim visoko preciznim rezačima za činije, Seidelmann nudi robusna rešenja pogodna za različite primene u preradi hrane.

  • Kutter: Kutterovi sekači za činije su poznati po svojoj izdržljivosti i naprednoj tehnologiji, što ih čini popularnim izborom u industriji prerade mesa.

  • K+G Vetter: K+G Vetter nudi niz rezača za činije visokih performansi, poznatih po svojoj pouzdanosti i preciznosti u zahtevnim primenama.

  • Friedrich Dick: Fridrih Dik-ovi sekači se odlikuju svojom efikasnošću i svestranošću, nudeći pouzdane performanse za operacije velikih razmera.

Ekapro sadrži opremu ovih i drugih renomiranih brendova, obezbeđujući pristup pouzdanim mašinama sa dobrom podrškom.

Cene polovnih rezača za činije

Cena korišćenih rezača za činije uveliko varira u zavisnosti od faktora kao što su starost, stanje, brend i specifične karakteristike. Generalno, cene mogu da se kreću od nekoliko hiljada do nekoliko desetina hiljada dolara. Na primer, korišćeni Seidelmann ručni sekač za činije može koštati oko 5.000 do 15.000 dolara, dok bi vrhunski K+G Vetter potpuno automatski rezač za činije mogao koštati između 30.000 i 70.000 dolara. Ekapro-ovo tržište nudi niz opcija za određivanje cena, obezbeđujući transparentnost i konkurentne ponude za kupce.

Zaključak

Rezači za činije su osnovni alat u prehrambenoj industriji, nudeći efikasna i pouzdana rešenja za pripremu fino iseckanih i emulgovanih prehrambenih proizvoda. Razumevanjem različitih tipova mašina i ključnih faktora koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine, preduzeća mogu doneti informisane odluke koje su u skladu sa njihovim proizvodnim potrebama. Ekapro nudi sveobuhvatnu platformu za nabavku visokokvalitetnih polovnih mašina, pružajući detaljne liste i konkurentne cene. Bez obzira da li vam je potreban ručni, poluautomatski ili potpuno automatski sekač za činije, Ekaproov obiman inventar i interfejs prilagođen korisniku olakšavaju pronalaženje prave opreme za vaše operacije prerade hrane.