Тец-Мак ЗЕТА - млин за млевење 600

Година: 2019

Капацитет резервоара 600 L
Тип Весло за гњечење

Гњечилица Diosna W 401 A

Година:

Капацитет резервоара 500 L

Tonnaer Mengsystemen TZ 450

Година: 2002

Капацитет резервоара 450 L
Тип Двострука спирала

Apinox 300

Година: 1982

Капацитет резервоара 370 L
Тип Двострука спирала

Werner Pfleiderer UK 14

Година: ~ 1990

Капацитет резервоара 350 L
Тип Двострука спирала

Гњечилица CATO AP-80

Година: 2006

Капацитет резервоара 80 L
Тип Двострука спирала

Panattrezzi IF200R12

Година: 2020

Капацитет резервоара 200 L

Werner Pfleiderer UK 11 Typ III/V

Година: ~ 2000

Капацитет резервоара 40 L
Тип Двострука спирала

G.S. Italia Impastatrice

Година: 2004

Капацитет резервоара 300 L
Тип Весло за гњечење

Mixer S.R.L. ASM / RB 200DX

Година: 2003

Капацитет резервоара 285 L
Тип Двострука спирала

Mech Masz MK-120Z

Година: 2021

Капацитет резервоара 120 L

Diosna DSP 300 E

Година: 2005

Капацитет резервоара 300 L
Тип Двострука спирала

Werner Pfleiderer 175 L

Година: ~ 1990

Капацитет резервоара 175 L
Тип Двострука спирала

Kemper SP 250 a

Година: 1982

Капацитет резервоара 640 L
Тип Весло за гњечење

Гњечилица PIETRO BERTO ATLANTIS200/55003-02

Година: 2002

Капацитет резервоара 200 L

Diosna 120

Година:

Капацитет резервоара 120 L
Тип Весло за гњечење

Fatosa AV 300

Година:

Капацитет резервоара 250 L
Тип Двострука спирала


Гњечилица KEMPER 75

Година:

Капацитет резервоара 180 L
Тип Весло за гњечење

Sinmag SM-200A

Година: 2017

Капацитет резервоара 200 L
Тип Двострука спирала