Како продати своју половну машинерију са Екапро-ом

Почните да продајете

Зашто продавати на Екапро-у

Попут 40 000 професионалаца, пронађите квалификоване купце за своје машине на Екапро-овом индустријском тржишту

best price

Добијте најбољу могућу тржишну цену

added commission

Платите нашу додатну провизију само ако продајете

support

Уживајте у личној помоћи посвећеног агента

visibility offers

Искористите једну од највећих видљивости на мрежи

leads

Добијте само квалификоване потенцијалне клијенте

Продавци или менаџери фабрике: Објавите своје машине бесплатно и одмах привуците купце

Промовишите своју половну машинерију на мрежи, генеришите квалификоване потенцијалне клијенте и ефикасно продајте по <стронг>најбољој могућој тржишној цени уз Екапро. Не само да ћете имати користи од једне од највећих видљивости по огласу на тржишту (150 прегледа годишње), већ ћете добити личну подршку од једног посвећеног Екапро агента који ће вам помоћи у оптимизацији вашег уноса, квалификацији захтева и ефективном закључивању продаје .

<стронг>3 000 000+ професионалних посетилаца сваке године

Екапро-ова провизија се додаје вашој цени и плаћа се само ако продајете преко тржишта. Без икакве почетне накнаде нити захтеване ексклузивности, ово је најбољи медиј продаје доступан на тржишту. Можете лако да управљате својим налогом и додате онолико огласа колико желите. Тим оптимизује ваше понуде за све језике и активно тражи купце преко Екапро мрежа.

Дакле, ако имате половне машине на продају, не тражите даље, на правом сте месту!

Придружите се Екапро Маркетплаце-у

Плаћајте провизију само ако продајете

Екапро додаје своју провизију <стронг>на вашу продајну цену:

15%

(min. 1000€)
Да ли сте продавац машина?
Кликните овде да видите како да сарађујете са Екапро-ом

Ово омогућава Екапро агентима да отворе преговоре са потенцијалним клијентима и да квалификују праве купце за вашу машинерију.

Пошто је укључен у сваку продају, Екапро вам омогућава да добијете најбољу могућу продајну цену за своју машину. Циљ је једноставан: пронаћи озбиљне купце за своју машину по фер тржишној цени.

Треба вам јаснији пример?

Жељена цена: 17.000 ЕУР
Цена по којој ћемо га рекламирати: 20.000 ЕУР
Наша провизија: 3 000 ЕУР

Симулирајте цену ваше машине

Комисија Цена са провизијом

Питате се колико би требало да тражите за своју машину?

Екапро је развио алгоритам за одређивање цена како би обезбедио реалне цене машина на тржишту.

Немате појма о тржишној цени? Можемо вам помоћи да одредите оптималну цену за вашу машину.

Како продати своје половне машине преко Екапро-а?

Без накнада, лака регистрација, тренутна листа, брзи долазни захтеви: не оклевајте више

<стронг>Наведите машину
Као први корак, продавац наводи машину коју жели да прода на нашој веб страници. Ми преузимамо одатле, преводимо листу на 9 различитих језика тако да потенцијални купци широм света могу да пронађу машину. Све ово бесплатно.

1

<стронг>Екапро Агент управља листингом
Од сада, посвећени Екапро агент управља листингом, промовишући га на нашем сајту и регистрованим купцима у релевантној индустрији. Ово оптимизује процес продаје и обезбеђује највећу могућу изложеност машине.

2

<стронг>Купци прегледају Екапро веб локацију
Захваљујући нашој високој видљивости на мрежи, сваког месеца привлачимо више од 300.000 потенцијалних купаца, који прегледају наш опсежан каталог понуда. Купци имају приступ понудама од преко 10.000 продаваца из целог света.

3

<стронг>Екапро агент решава упите купаца
Посвећени Екапро агент се бави свим упитима купаца – одговара на питања и пружа техничке информације о машини, као и помаже у вишејезичној комуникацији. води.

4

<стронг>Екапро Агент повезује купца и продавца
Након што је одредио најквалификованије купце, агент их доводи у контакт са продавцем. Затим директно комуницирају једни са другима како би се договорили да виде машину на лицу места.

5

<стронг>Закључите продају
Након посете машини, купац и продавац директно склапају посао. То је тако лако Почните данас.

6

Изјаве клијената: рецензије и повратне информације наших корисника

5 кључева за успешну продају на Екапро-у

Питате се како да повећате своје шансе за продају на Екапро-у? Анализирали смо хиљаде послова склопљених на нашем тржишту у протеклих неколико година да бисмо дошли до ових 5 основа. Ево шта ће вам помоћи да на најбољи начин искористите продају половних машина на мрежи.

1. Имајте сјајне слике

На Екапро-у је 15 пута већа вероватноћа да ће се продати оглас са 10 слика од огласа са 3 слике. Дакле, имати сјајне слике је почетна тачка за повећање ваших шанси за продају. Уверите се да ваше слике јасно приказују опрему, са добрим осветљењем и фокусом. Покушајте да покажете своје машине са свих могућих страна, са сликама изблиза, као и укупним снимцима како бисте купцима омогућили јасан преглед спољашњих услова машине. Када се то уради, пређите на унутрашњост машине: слике области обраде, стола, транспортера итд... ће помоћи купцима да процене стање ваше опреме. Затим запамтите, што више слика, то су веће шансе за продају, тако да не заборавите да укључите слике додатака као што су алати, калупи, резервни делови, итд... На Екапро можете да отпремите колико год слика желите.

photos

2. Изаберите праву категорију

На Екапро-у 70% купаца користи претрагу по категоријама, тако да је одабир праве категорије кључан да ваша половна опрема буде видљива купцима. Напорно смо радили да саставимо софистицирани систем категоризације који има смисла за купце и продавце. Добар пример је категорија „струг“. Већина тржишта користи генеричку категорију „стругова“, али овде у Екапро-у смо је поделили у 9 категорија стругова. Зашто? Зато што вертикални струг са куполом није исто што и струг швајцарског типа. Зато одвојите неколико додатних секунди да пажљиво одаберете категорију вашег уноса како би је релевантни купци лако пронашли.

category

3. Напишите детаљан опис

Када пишете свој опис, треба да узмете у обзир 2 тачке:
Много је вероватније да ће се купци распитати да ли верују вашим огласима - тако да ће давање много детаља о стању, опцијама, одржавању, употреби и разлогу због којег продајете своје машине учинити ваше огласе веродостојнијим Дужи опис чини ваше уносе видљивијим – наш интерни претраживач, као и Гоогле или Бинг, користе садржај описа да би приказали ваше уносе на страницама са резултатима претраге. Што ће ваш опис бити богатији и детаљнији, то ће ваши огласи бити боље рангирани у резултатима Генерално, ево шта наши купци треба да знају пре куповине: За шта је коришћена машина?
Како је одржаван?
Колико сати/трчања има?
Да ли је то из прве руке?
Да ли је видљив у продукцији?
Који су технички параметри (технички лист)?
Шта је укључено у машину (делови, прибор)?
Који су услови продаје? Да ли је утовар на камион/контејнер укључен?
Које су димензије и тежина?
Одговорите на сва ова питања у свом опису да бисте били сигурни да сте све покрили!

description

4. Поделите своју цену од почетка

Огласи са ценом приказаном на мрежи имају 3 пута већу вероватноћу да ће се продати него огласи без приказане цене. Приказивање ваше цене на мрежи привлачи купце који су много квалификованији него на другим огласима, јер се распитују знајући колико желите за своју опрему. Наравно, увек је добро задржати неку маржу за попуст, јер се то дешава када се ради о коришћеним машинама. Наша студија показује да је на пословима преко нашег тржишта просечан попуст био 11%.

price

5. Будите одговорни

Када купац постави упит на ваш унос, он је у просеку урадио исто за 4 друга огласа. Ако одговорите на упит, ваша понуда се истиче у поређењу са осталима. То је такође боља корисничка услуга која се пружа купцу, што ствара поверење и показује озбиљност.

responsive

Упознајте тим

Данас 22 особе помажу купцима и продавцима половних машина да се повежу широм света. Сваки члан Екапро тима је задужен за одређени индустријски сектор и географско подручје.

Сваке недеље, Екапро-ови агенти обрађују стотине упита, бирају оне најозбиљније и предлажу их продавцима.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO