Вертикална машина за брушење зупчаника Koepfer 153

Година: 1980

Тип Хоризонтално
Модул + 2
Максимална брзина вретена 1680 rpm
Максимални Ø точка 65 mm
Модул -
Максимална ширина зупчаника 160 mm

Вертикална машина за брушење зупчаника Koepfer 151H

Година: 1978

Тип Хоризонтално
Модул + 2
Максимална ширина зупчаника 140 mm
Максимални Ø точка 52 mm
Максимална брзина вретена 1700 rpm

Вертикална машина за брушење зупчаника Komsomoletc 53A80H

Година: 1986

Максимални Ø точка 800 mm
Модул - 8
Модул + 10

Вертикална машина за брушење зупчаника Pfauter RA 200

Година: 1979

Тип Вертикала
Модул + 4
Максимални Ø точка 130 mm
Максимална брзина вретена 600 rpm

Вертикална машина за брушење зупчаника Pfauter RA 100 HM

Година: 1980

Тип Хоризонтално
Модул + 2.5
Максимални Ø точка 100 mm
Максимална брзина вретена 2000 rpm

Вертикална машина за брушење зупчаника TOS OHA50A

Година: 2008

Тип Вертикала
Модул + 810
Максимални Ø точка 500 mm
Максимална ширина зупчаника 105 mm

Вертикална машина за брушење зупчаника TOS FO 16

Година: 1972

Максимални Ø точка 1600 mm
Модул - 1
Снага мотора 18 kW
Модул + 20
Максимална ширина зупчаника 460 mm

Вертикална машина за брушење зупчаника GLEASON 102 SPIRAL

Година:

Тип Хоризонтално
Модул + 1.6
Снага мотора 2.98285 kW
Максимални Ø точка 117 mm
Максимална брзина вретена 1800 rpm

Вертикална машина за брушење зупчаника GLEASON 102 SPIRAL

Година:

Тип Хоризонтално
Модул + 1.6
Максимални Ø точка 117 mm
Снага мотора 2.98285 kW

Вертикална машина за брушење зупчаника Köpfer 172

Година: 1972

Тип Хоризонтално
Модул + 2.5
Максимална брзина вретена 1000 rpm
Максимални Ø точка 120 mm
Модул - 0.3
Максимална ширина зупчаника 150 mm


Stankoimport 53a-50H

Година: 1984

Максимални Ø точка 500 mm
Максимална брзина вретена 405 rpm
Модул + 8

WMW ZFWZ 1500

Година: 1957

Тип Вертикала
Модул + 15
Максимални Ø точка 1000 mm

Heckert ZFWVG 250/2000

Година: ~ 1980

Тип Хоризонтално
Максимална брзина вретена 560 rpm
Модул + 7

WMW ZFWZ 2000/3; Добар договор

Година: 1986

Тип Хоризонтално
Модул + 22
Максимални Ø точка 2000 mm

Вертикална машина за брушење зупчаника WAHLI 91

Година:

Максимални Ø точка 40 mm
Максимална ширина зупчаника 40 mm
Модул + 1.5

Вертикална машина за брушење зупчаника TOS FO16

Година:

Тип Вертикала
Модул + 6
Максимална брзина вретена  rpm
Максимални Ø точка 1600 mm
Модул - 10
Максимална ширина зупчаника 280 mm

Lorenz E 16/2

Година: 1968

Максимални Ø точка 2000 mm
Модул - 16
Максимална ширина зупчаника 660 mm
Модул + 25
Максимална брзина вретена 125 rpm
Снага мотора 12 kW

Вертикална машина за брушење зупчаника WMW ZFWZ 2000/3

Година: 1980

Тип Вертикала
Модул + 22
Максимална ширина зупчаника 710 mm
Максимални Ø точка 2100 mm
Максимална брзина вретена 125 rpm
Снага мотора 78 kW

Вертикална машина за брушење зупчаника PFAUTER P 160

Година:

Тип Вертикала
Модул + 4
Максимална брзина вретена 500 rpm
Максимални Ø точка 160 mm
Модул - 0.2