Одлични услови Хоризон СТИТЦХЛИНЕР 5500 седласто шивачица

Година: 2017

Макс. дужина папира 35 cm
Тример да
Макс. ширина папира 50 cm
Брзина (листова на сат) 5500

Heidelberg ST 100.2 Добра вредност

Година: 2005

Макс. дужина папира 31.1 cm
Брзина (листова на сат) 9000
Макс. ширина папира 35.5 cm

седластошивац Horizon VAC-100a VAC-100c SPF-20A FC-20A

Година: 2004

Макс. дужина папира 50 cm
Број станица 20
Тример да
Макс. ширина папира 35 cm
Бр. хранилица 2
Брзина (листова на сат) 9500

седластошивац Brehmer S1000

Година: 1994

Макс. дужина папира 32 cm
Број станица 7
Бр. хранилица 6
Макс. ширина папира 48 cm
Бр. покривних хранилица 1
Тример да

Horizon Stichliner 5500

Година: 2006

Макс. дужина папира 36 cm
Број станица 24
Макс. ширина папира 52 cm

Muller Martini Presto Добра вредност Ниско радно време

Година: 2005

Макс. дужина папира 36.5 cm
Број станица 6
Бр. хранилица 3
Макс. ширина папира 30.5 cm
Бр. покривних хранилица 1
Тример да

Muller Martini PRESTO

Година: 1998

Макс. дужина папира 48.3 cm
Број станица 6
Бр. хранилица 6
Макс. ширина папира 32.9 cm
Бр. покривних хранилица 1
Тример да

Duplo DBMI

Година: 2017

Макс. дужина папира 35.6 cm
Број станица 10
Макс. ширина папира 61 cm
Брзина (листова на сат) 4500

Хоризон Ститцхлинер 5500 седласто шивачица

Година: 2005

Макс. дужина папира 50 cm
Број станица 20
Макс. ширина папира 35 cm
Тример да

Horizon Stitchliner 5500 Добра вредност

Година: 2005

Макс. дужина папира 50 cm
Број станица 18
Тример да
Макс. ширина папира 35 cm
Бр. хранилица 2
Брзина (листова на сат) 9500

Horizon VAC-100a VAC-100m SPF-20A FC-20A Добра вредност

Година: 2001

Макс. дужина папира 50 cm
Број станица 20
Тример да
Макс. ширина папира 35 cm
Бр. хранилица 2
Брзина (листова на сат) 9500

Heidelberg ST400-450

Година: 2003

Број станица 6
Бр. хранилица 6
Бр. покривних хранилица 1
Тример да

половно Хоризон МЦ-80а СПФ-11 ФЦ-11 седласто шиваче

Година: 2004

Макс. дужина папира 47 cm
Број станица 8
Бр. хранилица 2
Макс. ширина папира 33 cm
Бр. покривних хранилица 110
Тример да

Horizon SL 6000

Година: 2015

Макс. дужина папира 350 cm
Број станица 16
Тример да
Макс. ширина папира 500 cm
Бр. хранилица 1
Брзина (листова на сат) 6000

МКВ Рапид УТ 16/Б3/ГС седласта машина за шивање

Година: 2012

Макс. дужина папира 35 cm
Број станица 16
Макс. ширина папира 50 cm
Брзина (листова на сат) 2900

седластошивац Horizon VAC 100a

Година: 2002

Кеенцут Флатбед Цуттер - Еволутион Е2 Нови, вертикални међуслој са 20 Хоризон станица Моргана машина за гужвање, Биззозеро хефталица, стубна бушилица, карусел за лепљење бележница, пнеуматски перфоратор.

Brehmer McCain Ниско радно време

Година: 1992

Макс. дужина папира 480 cm
Број станица 6
Бр. хранилица 6
Макс. ширина папира 320 cm
Бр. покривних хранилица 1
Тример да

МКВ Рапид УТ 14Б3ГС / СФТ 350 седласта машина за шивање

Година: 2008

Макс. дужина папира 35 cm
Број станица 14
Брзина (листова на сат) 2900
Макс. ширина папира 50 cm
Тример да

Horizon Stitchliner 5500

Година: 2006

Број станица 12
Брзина (листова на сат) 20000000
Тример да

Hohner HSB 8000

Година: 2015

Макс. дужина папира 35.5 cm
Број станица 6
Бр. хранилица 6
Макс. ширина папира 34 cm
Бр. покривних хранилица 1
Тример да